Home
Herberg de Hondsrug
PDF Afdrukken E-mailadres

Tussen het beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa en de gemeanderde Hunze in het Breevenengebied vindt u HERBERG DE HONDSRUG. Een kleinschalig en geheel rookvrije accommodatie op de grens van de karakteristieke brinkdorpen Eext en Annen.

 

Gelegen direct aan het bos en met veel natuurschoon dichtbij; een uitstekende uitvalsbasis voor de actieve vakantieganger, de rustzoeker of de onthaaster die tussen de drukke werkdagen door graag in een ontspannende omgeving wil doorbrengen.

In de directe omgeving is er een gevarieerde keuze aan fiets- en wandelroutes en verschillende golfbanen. Verder zijn er diverse uitstapjes mogelijk; het Hunebedinformatiecentrum in Borger  is slechts 15 autominuten rijden. En bijvoorbeeld het prachtige Drents Museum in Assen of het TT-Circuit  in Assen bereikt u in 10 minuten. Groningen Airport (GAE) is slechts in 10 minuten verwijderd en binnen 20 minuten bent u in de stad Groningen.

Ook voor de zakenvrouw of zakenman is Herberg De Hondsrug de juiste locatie, want u kunt gratis parkeren en iedere kamer is voorzien van gratis draadloos internet.

Een accommodatie ingericht naar de eisen van deze tijd, met de gemoedelijkheid van vroeger en waar u kunt rekenen op persoonlijke aandacht.

Graag tot ziens in Herberg De Hondsrug.