Home Herberg De Hondsrug Geschiedenis
Geschiedenis Herberg de Hondsrug
Herberg De Hondsrug 2001 - 2014 PDF Afdrukken E-mailadres

Na een drukke en intensieve periode van slopen, opbouwen, afwerken en inrichten heeft Herberg De Hondsrug op 15 september 2001 de deuren voor haar gasten geopend. Deze locatie stond een groot aantal jaren voor vele mensen uit de wijde omgeving al bekend als café-restaurant.

Door een grondige renovatie van het fraaie pand kon er een prachtige accommodatie worden gerealiseerd en werd de formule omgetoverd naar Herberg De Hondsrug. Een gastvrij, kleinschalig, geheel rookvrij en sfeervol driesterrenhotel. Het is gesitueerd in en aan het bos op de grens van de prachtige brinkdorpen Eext en Annen en u verblijft hier op basis van logies en ontbijt.

Al vanaf de start in 2001 zijn hygiëne en gastvrijheid zeer belangrijke begrippen geweest bij het runnen van dit kleinschalige hotel. En dat dit goed heeft uitgepakt blijkt uit de vele positieve beoordelingen die er in de afgelopen jaren zijn geweest.

Tijdens de Vakantiebeurs in 2010 is Herberg De Hondsrug door Hoteliers.com geclassificeerd in de top 5 van 1.100 aangesloten hotels op het gebied van hygiëne. De accommodaties zijn hiervoor genomineerd door de gasten die er in 2009 verbleven.  Bij thuiskomst maakten ze hun beoordeling middels een enquêteformulier aan Hoteliers.com kenbaar. Daarbij hebben gasten aangegeven dat hygiëne een belangrijke pijler is bij het beslissen in welke accommodatie er zal worden overnacht.

Herberg De Hondsrug is nu ZOOVER HIGHLY RECOMMENDED 2013. Dit betekent dat onze accommodatie door de Zoover websites in Europa als een van de besten is beoordeeld. De consumenten oftewel de gasten beoordelen en beslissen welke accommodatie het beste heeft gepresteerd. En dat is niet zomaar een prestatie, want Zoover is één van de grootste reviewsites van Europa met ca. 2 miljoen bezoekers per dag.

In de afgelopen jaren hebben we hier en daar enkele kleine veranderingen aangebracht, maar de belangrijkste uitgangspunten: gastvrijheid en hygiëne zijn onveranderd gebleven.