Home Agenda
Agenda
Tot en met 14 september 2014 - Sculpturepark

In Zuidlaren, in de Prins Bernhardhoeve, vindt van zaterdag 10 mei tot en met zondag 14 september 2014 het grootste overdekte zandsculpturenevenement ter wereld plaats.

Lees meer...
 
Geopark de Hondsrug

Het Hondsruggebied is een uniek geologisch gebied, ontstaan in de twee laatste ijstijden.  Het gebied wordt ontwikkeld tot een Geopark. Het ontstaan van het gebied en de historie zijn daarbij de basis. Bekijk ook http://www.geoparkdehondsrug.eu/

 
Tot en met 28 september 2014 - Theo Colenbrander - Drents Museum

In 2014 organiseert het Drents Museum een grote overzichtstentoonstelling over Theo Colenbrander. Nog niet eerder werd zijn werk in deze omvang en veelzijdigheid getoond: van keramiek tot illustraties en van architectuur tot tapijten. Ook wordt er aan de hand van werk van tijdgenoten zien waarin het werk van Colenbrander al dan niet vooruit liep op de rest.

 
Tot en met 31 augustus 2014 - Mummies, overleven na de dood - Drents Museum

Mummies brengen van alles teweeg, maar ze maken vooral nieuwsgierig en zijn fascinerend. Wat zijn mummies eigenlijk? Hoe zijn ze ontstaan en waarom zijn ze zo ontzettend goed bewaard gebleven?

Lees meer...
 
27 t/m 28 juli - de 33ste editie van Truckstar Festival op het TT Circuit Assen

De 33ste editie van Truckstar Festival op het TT Circuit Assen.

 
2 t/m 4 augustus- Gamma Racing days op het TT Circuit te Assen

Gamma Racing days op het TT Circuit te Assen

 
20 t/m 22 september - British Superbike webstrijden op het TT Circuit in Assen

Voor de 2de keer de British Superbike webstrijden op het TT Circuit in Assen; de enige wedstrijd die buiten Groot Brittannië wordt georganiseerd.